vrijdag 24 september 2010

Alle leuke film weetjes in handbereik

Wist jij dat... de eerste film van SATC is opgenomen in 69 dagen.... De overheid van Abu Dhabi niet wilde dat de 2e SATC film daar werd gefilmd.  Te sexy... De acteurs uit Letters to Juliets, Vanessa Redgrace en Franco Nero in het echt een stel zijn? Dit en meer is te vinden in de app van IMDb!

Met ’s werelds grootste online filmdatabase IMDb (Internet Movie Database) heb je toegang tot omvangrijke filmgegevens. Via de applicatie zijn de details van meer dan 1,5 miljoen films en tv-series in te zien.

Handig als je op zoek bent naar een goede film. Je kijkt dat gewoon even in de lijst 'top 250 van beste films allertijden'.  Wanneer je doorklikt op de gekozen film kun je (naast vele andere opties) bijvoorbeeld de filmtrailer bekijken. Per film kun je werkelijk alles vinden: van de release datum tot de uitgebreide samenvatting en van de complete cast tot de filmposter.

Je kunt bijvoorbeeld ook doorklikken op een bepaalde acteur of actrice waarna je te zien krijgt in welke films hij of zij nog meer gespeeld heeft. Daarnaast zijn er allerlei wetenswaardigheden en missers bij iedere film te vinden en kun je ook kijken wat andere kijkers van de film vonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten