woensdag 16 februari 2011

Gratis app voor zwangere vrouwen en jonge moeders

Philips AVENT, het meest aanbevolen* merk van zorgproducten voor moeder en kind, lanceert "My Baby & Me", zijn eerste gratis mobiele iPhone applicatie.


De applicatie vloeit uit de merkbelofte van AVENT om moeders bij te staan vanaf zwangerschap tot in de peutertijd van hun kroost. De applicatie zal in de eerste fase beschikbaar zijn voor iPhone(TM) en biedt een reeks functies die moeders helpen de ontwikkeling van hun kind te volgen, van baby tot peuter, en de dagelijkse zorg over hun kind te vergemakkelijken. "My Baby & Me" werd uitvoerig getest door echte moeders en de functies die de applicatie biedt bleken even nuttig als gebruiksvriendelijk.

Wat kun je ermee
  • Voeding: helpt moeders te onthouden welke borst ze gebruikt hebben voor de laatste borstvoeding, hoeveel vaste maaltijden, flesvoedingen of borstvoedingen ze gegeven hebben en wat het uur van de laatste voeding was. Alle informatie wordt voorgesteld in eenvoudige en nuttige grafieken.
  • Luierverschoning: houdt bij wanneer de luier voor het laatst verschoond werd, om een nuttig overzicht te hebben van het ontlastingsschema van de baby.
  • Slaap: registreert de tijd waarop de baby elke avond inslaapt om slaappatronen bij te houden.
  • Gewicht en lengte: houdt de fysieke groei van de baby bij door met geregelde tussentijden het gewicht en de lengte in te voeren.

Met "My Baby & Me" kunnen moeders ook foto's uploaden en hoogtepunten uit de ontwikkeling van hun kind volgen (geboorte, eerste vaste maaltijd, kruipen, stappen) met behulp van virtuele stickers, alsook die speciale momenten delen met vrienden en familie via een ingebouwde verbinding naar Facebook.

"My Baby & Me" kan gratis gedownload worden in de iPhone Applications store of op iTunes.
> Bekijk eers de demonstratievideo

3 opmerkingen:

  1. Leuke post

    http://www.searchforapps.net

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn iPhone is helaas kapot gevallen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg handig voor moeders om te hebben! Alles in één app, wat wil je nog meer! Ik denk dat het kopje voeding steeds belangrijker wordt voor de jonge moeders. Iedereen wilt natuurlijk het beste voor het kindje en dat begint met de juiste fundering.

    BeantwoordenVerwijderen