zondag 25 april 2010

Nu ook RTL gemist op je iPad!

Met de iPad app Uitzending Gemist konden we natuurlijk al lang tv programma's van NED1, 2 en 3 bekijken. Maar een app van RTL Gemist ontbrak nog.



Als je maar 1 tv in huis hebt en samenwoont met een man kan de vraag 'wat zullen we kijken' wel eens discussie opleveren. Ik ben tegenwoordig weer helemaal into GTST en andere 'vrouwen' programma's als Project Catwalk, het 6e zintuig, Echte Gooische Meisjes (en zo kan ik nog wel even verder gaan...) Maar manlief kan dit niet aanzien. En als ik een keer mijn zin krijg, kan meneer het niet laten om continu het programma te ondersteunen met commentaar waar ik niet op zit te wachten.

RLT gemist
Juist daarom ben ik zo blij dat ik eindelijk mijn favoriete programma's kan terugkijken op mijn iPad!! RTL heeft echter geen app ontwikkeld. Wil je gebruik maken van RLT gemist, dan moet je even surfen met je safari browser naar de webpagina http://rtl.nl/service/gemist/device/ipad Je komt dan op een site waar de programma's van de afgelopen 7 dagen zijn weergegeven. Je klikt dan op het programma dat je wilt kijken et voila de film begint te spelen!

3 opmerkingen:

  1. Grote Soms zie ik heel mooi en makkelijk gemaakt blogs, maar in de meeste opzichten zijn ze zeer nuttig zijn als uw blog.
    http://www.uitzending-gemist.com/uitzending-gemist-rtl-4

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit blog.I ben echt blij dat ik deze informatie over bericht gevonden is echt nuttig voor ons. Ik heb zeker deze website lief te hebben, te houden op. Uitstekende post.
    http://www.uitzending-gemist.com/uitzending-gemist-rtl-4

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Great Sometimes i see very nice and easy created blogs but in the most ways they are very usefull like your blog
    http://www.uitzending-gemist.com/uitzending-gemist-rtl-4

    BeantwoordenVerwijderen